Klanten

Vanuit het linker menu kun je jou klanten beheren. Je kunt hier of vanuit een werkbon een klant aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Er zijn een aantal velden die verplicht zijn:

• Postcode + Huisnummer;
  • Straat + Woonplaats (deze worden automatisch gevuld indien de postcode en huisnummer bekend zijn);
  • E-mailadres;
  • Zoeknaam (deze wordt automatisch gevuld indien er een bedrijfsnaam, voornaam of achternaam wordt ingevuld).
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-8.png